Casa Domneasca

Povestea cabanei Casa Domnească a început într-o seară, după o zi lungă și obositoare de muncă. Tot ce ne doream în acel moment era să evadăm într-un loc unde să nu existe zgomot. Așa că am luat hotărârea să construim o cabană de poveste într-un loc idilic, unde, cei care simt nevoia să se deconecteze de la rutina zilnică, să vină și să aibă parte de liniște.

Indiferent de anotimp, noi te așteptăm cu drag, pentru a petrece clipe minunate alături de prieteni și familie. Aici, apusurile și răsăriturile sunt infinite!

Zâmbetul de la final este recompensa noastră cea mai mare. De aceea, îți punem la dispoziție servicii de cea mai bună calitate.

  • cazare în 3 camere cu 3 locuri, fiecare cu baie proprie și TV cablu;
  • cazare în camera dubla, cu baie proprie și TV cablu;
  • cazare în 4 camere cu 4 locuri, fiecare cu baie proprie și TV cablu;
  • internet wireless
  • un living reconfortant, dotat cu șemineu și minibar;
  • loc de joacă interior și exterior (leagăne, tobogane);
  • terase;
  • grătar în aer liber;

 
Organizam tabere și excursii cu obiective turistice, paintball și plimbari cu ATV-urile.

Nu te lăsăm să pleci de la noi până nu încerci specialitatea casei – ciorbita de fasole cu afumatura si salata de ceapa , delicioasa tochitură oltenească , rotisor de purcel , coaste si ciolane fragede si aromate si un pui la jar cu usturoi, langa o delicioasa garnitura de cartofi țâranești cu murături asortate, alături de vinul casei.

Papilele gustative vor fi satisfăcute de delicioasele gogosi cu dulceata de afine si zmeura, preparat special. Rețeta? Secretă. Vrei să o afli? Atunci trebuie să ne vizitezi cât mai des. Poate, după mai multe încercări, o vei descoperi singur. 😉

te asteptam

Contact

Indiferent de anotimp, va asteptam cu inima deschisa, pentru a petrece clipe minunate alaturi de cei dragi.

Indicatii google maps

informatii contact

E-mail

telefon

0040751208586

Addresa

Baia de Fier este situata in judetul Gorj, pe DN 67, la jumatatea distantei Targu Jiu – Ramnicu Valcea, pe cursul raului Galbenul.

Coordonate GPS Baia De Fier: 
lat 45.187197, lng 23.757032 

conecteaza-te