RELAXARE


Cabana “Casa Domneasca” a fost construita pentru a oferi un colt de relaxare in mijlocul naturii salbatice

LINISTE

Linistea si calmul acestor tinuturi va vor invada sufletele. Timpul pare a se scurge molcom in Baia de Fier, pentru a nu risipi vraja.

DESCOPERIRE

Baia de Fier va invita sa redescoperiti minunatele marturii ale naturii si o farama de credinta. Totul depinde de preferintele dumneavoastra.

Cazare

 Casa Domneasca va pune la dispozitie 4 camere cu 3 locuri si 3 camere duble, fiecare cu baie proprie, TV cablu, internet wireless, un living reconfortant, dotat cu semineu si minibar, loc de joaca interior si exterior (leagane, tobogane), terase, gratar in aer liber . 

Camere Primitoare.

Credem in a trai in armonie cu natura. Cand asta este realizat, totul pare la locul sau. Exact asta o sa simti cand o sa ne vizitezi.

Mancare Delicioasa

Tot ce ai nevoie pentru a avea parte de o experienta minunata este aici. Aici o sa ai parte de liniste, relaxare si o sa iti iei doza de energie direct din natura

Serviciu de Calitate

Filosofia noastra este ca oricine sta aici, chiar si o zi, merita cele mai bune servicii care sa ii aduca comfort si experiente memorabile

te asteptam

Contact

Indiferent de anotimp, va asteptam cu inima deschisa, pentru a petrece clipe minunate alaturi de cei dragi.

Indicatii google maps

informatii contact

E-mail

telefon

0040751208586

Addresa

Baia de Fier este situata in judetul Gorj, pe DN 67, la jumatatea distantei Targu Jiu – Ramnicu Valcea, pe cursul raului Galbenul.

Coordonate GPS Baia De Fier: 
lat 45.187197, lng 23.757032 

conecteaza-te