cazare pestera muierii
              Tarife           |           Servicii           |           Oferte Speciale           |           Obiective Turistice           |           Evenimente           |           Galerie Foto           |           Contact                     
Obiective Turistice
Cheile Olteţului

Cheile Olteţului, aflate la 7 km de cabana ,,Casa Domnească", oferă un spectacol de o splendoare feerică.

detalii si galerie foto
PEŞTERA POLOVRAGI

Peştera Polovragi poate fi vizitată în toate anotimpurile. Este situată la aproximativ 10-15 min. de intrarea în cheile Olteţului.

detalii si galerie foto
PEŞTERA MUIERILOR

Pestera Muierii este situată lângă Baia de Fier, ffind un monument al naturii ce are o lungime de aproximativ 3.600 de metri, dispusă în 4 niveluri.

detalii si galerie foto
MĂNĂSTIREA HOREZU

Mănăstirea Horezu este considerată cel mai reprezentativ monument al arhitecturii secolului 17 al Tării Românesti.

detalii si galerie foto
Mănăstirea Polovragi
Mănăstirea Polovragi, mănăstire de maici cu hramul Adormirea Maicii Domnului, interesant monument arhitectonic. Manastirea este construită în stilul bizantin.
detalii si galerie foto
Statiunea Rânca
Rânca este o staţiune aflată pe raza oraşului Novaci şi a comunei Baia de Fier, judeţul Gorj, aici se găsesc două pârtii, una de nivel mediu şi una pentru începători, aceasta din urmă fiind dotată şi cu instalaţie de nocturnă.
detalii si galerie foto
Baile Sacelu
Baile Sacelu sunt situate la poalele Dealului Săcelu, la 340 m. altitudine, pe drumul judeţean 661, la 7 km N de DN 67 Târgu Jiu - Râmnicu Vâlcea, intr-o zona de dealuri acoperite cu paduri de stejar si fag.
detalii si galerie foto
Manastirea Crasna - Gorj
Manastirea Crasna - Gorj
Manastirea Crasna Se afla asezata la poalele muntelui Muncel intr-o zona, care asa cum semnifica si numele, e deosebit de frumoasa.
Biserica terminata la 24 sept. 1637 este construita in stil bizantin cu ziduri groase acoperite de sindrila. Boltile apar joase si se reazima pe o coloana ce inconjoara biserica
detalii si galerie foto
Mânăstirea Dintr-un Lemn
Mânăstirea Dintr-un Lemn este un aşezământ monahal din comuna Frânceşti, judeţul Vâlcea, la aproximativ 25 de kilometri sud de municipiul Râmnicu Vâlcea şi 5 km de oraşul Băbeni, Vâlcea.
detalii si galerie foto
Mănăstirea Bistriţa
Mănăstirea Bistriţa, ctitorie a boierilor Craioveşti, a fost zidită între anii 1492-1494, se află în satul Bistriţa a comunei Costeşti din judeţul Vâlcea, pe pitoreasca vale a râului cu acelaşi nume.
detalii si galerie foto
Rezervatie Naturala
Muntele ofera o serie de trasee de catarare, majoritatea gasindu-se in zona Claia Strimba - Vf. Vinturarita II, care se remarca printr-o mare frumusete
detalii si galerie foto
„Culele” boieresti de la Măldăreşti
În comuna Măldăreşti este organizat „Complexul Muzeal Măldăreşti”, care cuprinde „culele” Greceanu şi Duca, precum şi casa memorială I. G. Duca. Complexul mai expune şi elemente naturale specifice, cum sunt, de exemplu, trovanţii.
detalii si galerie foto
Home   |   Tarife   |   Servicii   |   Obiective Turistice   |   Evenimente   |   Galerie Foto   |   Contact
Solutions by Idea Plus Solutions © 2009